Producten Kies een categorie

Alka Thee: Ontzurende Kruidenthee

“Ontzuren met een heerlijk kopje thee uit 52 basische kruiden”

Kruiden zijn de kracht uit de natuur! Ieder kruid bevat energierijke elementen die de bouwstenen vormen van ons lichaam.

Ontzurende kruidenthee

Met een selectie van maar liefst 52 soorten kruiden, zorgt Alka® Thee voor een effectieve afvoer van zure afvalstoffen.

 • Bevat maar liefst 52 soorten kruiden
 • Lekker en gezond, 100% puur natuur
 • Ondersteunt de afvoer van zure afvalstoffen via de nieren en urinewegen
 • Theezakje van ongechloord papier, zonder microplastic
Kies uw inhoud en hoeveelheid
Alka® Thee
Bezig met laden van opties...
- +
Prijs per stuk
Vanaf € 14,95
€ 0,4 per dag
Op voorraad
voor 16:00 uur besteld, vandaag nog verstuurd!

Meer dan 1000 verkooppunten
Meer dan 1000 verkooppunten
Altijd eentje bij u in de buurt
Voor 16:00 besteld
Voor 16:00 besteld
Vandaag ook nog verstuurd
Alka staat altijd voor u klaar
Alka staat altijd voor u klaar
Persoonlijk advies voor al onze producten

Hoe werkt de Alka® Thee "ontzurende kruidenthee"?kurkuma

Alka® Thee bevat een unieke samenstelling van maar liefst 52 verschillende soorten kruiden. Deze kruidenthee zorgt ervoor dat uw lichaam optimaal gereinigd wordt.
Zure afvalstoffen worden op deze manier uit het lichaam afgevoerd. Vanwege de combinatie met de kruiden is Alka® Thee niet alleen gezond, maar ook lekker!
U combineert actieve lichaamsreiniging met het drinken van een heerlijke frisse, milde kruidenthee.

 

kamille

Dit is waarom Alka® Thee onmisbaar is in een gezond, ontzuurd en vitaal leven:
✓ Ondersteunt de afvoer van zure afvalstoffen via nieren en urinewegen1)
✓ Draagt bij tot een gezonde blaas en een gezond urinewegstelsel2)
✓ Ondersteunt een goede spijsvertering3)
✓ Met natuurlijke antioxidanten ter ondersteuning van het immuunsysteem4)
✓ Helpt om een gezond lichaamsgewicht te behouden5)

 

kruiden

Alle eigenschappen op een rij:
✓ Uitgebalanceerde mix van 52 zorgvuldig gekozen kruiden
✓ Voor dagelijkse ontzuring van uw lichaam1)
✓ Fris en mild aromatisch van smaak
✓ Perfect voor elk moment van de dag
✓ Cafeïne- en looizuurvrij
✓ Bijzonder hoog in antioxidanten
✓ Lekker en gezond
✓ 100% natuurlijk

rozemarijn

 

Krachtige ingrediënten in Alka® Thee

1) Venkel, matébladeren, lavas, frambozenblad, graswortel 2) Paardenbloemwortel, heermoes, agrimonie 3) Kamille, frambozenblad, pepermuntblad 4) Kurkuma, vlier, rozemarijn, kamille, tijm 5) Matébladeren, vlier, graswortel

De ontzurende werking van Alka® Thee

Al sinds de oudheid houdt de mens zich bezig met het reinigen ofwel het ontzuren van het lichaam door het drinken van kruidenthee. Kruiden bevatten elementen die, wanneer ze het lichaam binnenkomen via het extractieproces, het vermogen hebben om gebonden resterende zuren op te lossen en de verwijdering van resterende zuren uit het lichaam te versnellen.

Alka® Thee is speciaal voor u samengesteld uit 52 verschillende soorten kruiden. Door deze brede kruidenvariant kunt u Alka® Thee dagelijks drinken om het lichaam te ontzuren.

vrouw drinkt thee

 

100% natuurlijke thee

Alka® Thee is heerlijk en gezond. Gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten, cafeïne en tanninevrij. U combineert de reiniging van uw lichaam met het drinken van een heerlijk frisse, milde kruidenthee.

Alka® Thee ondersteunt de gezonde bloedsomloop en zorgt voor de verwijdering van overtollige zuren en heeft een positief effect op de stofwisseling. Het helpt ook om de blaas, lever en nieren te reinigen.

 

Bijzonder hoog in antioxidanten

Wist u dat onze Alka® Thee bijzonder hoog scoort in haar antioxidanten? Wij hebben deze ontzurende kruidenthee op ORAC-waarde (antioxidanten) laten testen. Hoe hoger de ORAC-waarde des te gezonder is het voedingsmiddel.

Het zijn vooral kruiden en specerijen die hoog in antioxidanten scoren.
En daar zit onze Alka® Thee bóórdevol mee. Naast de ontzurende werking is Alka® Thee dus ook nog zeer sterk antioxiderend. Hoe gezond voor het lichaam wil je het hebben!

thee met rozemarijn

Geen microplastic in onze theezakjes

De theezakjes van onze Alka® Thee:

✓ zijn gemaakt van ongechloord papier
✓ bevat GEEN miljarden microplastic stukjes
✓ bevatten uitsluitend 52 natuurlijke kruiden

 

Aanbevolen dagdosering van deze ontzurende kruidentheethee alka

✓ 1 kruidenfilter (theezakje) per 250 ml kokend water.
✓ Drink 3 tot 5 glazen voor een optimale afvoer van zure afvalstoffen.

De aangegeven dosering niet overschrijden. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk.

Bereiding voor een gezond zuur base evenwicht

Theekop: Doe het kruidenfilter in een kop en voeg daar 250ml kokend water aan toe. Laat het kruidenfilter 5 minuten trekken. Even roeren en rustig opdrinken. U kunt eventueel het kruidenfilter langer laten trekken om de kruidenthee naar uw behoefte sterker te maken. 

Theekan (thermoskan): Doe 2 kruidenfilters in een theekan van 1 - 1,5 liter en voeg daar vervolgens kokend water aan toe. Plaats de dop op de theekan en laat de thee minimaal 10 minuten trekken voordat u de thee gaat schenken. U kunt de kruidenfilters in de theekan laten zitten.

Tips & tricks voor een gezond zuur base evenwicht in het lichaam

Tip 1alka thee met druppels
Als u het lastig vindt om dagelijks 5 glazen water met Alka® Druppels te drinken, kunt u ook Alka® Druppels toevoegen aan een kop Alka® Thee. Vervang bijvoorbeeld 2 glazen water door 2 koppen Alka® Thee met 4 druppels. Drink deze dan op een niet volle maag, dus enige tijd voor of tussen de maaltijden in.

 

ijstheeTip 2
Maak heerlijke ijsthee van uw Alka® Thee. Laat de Alka® Thee afkoelen, voeg eventueel een ijsklontje en een schijfje citroen toe en geniet van uw frisse en gezonde Alka® IJsthee op warme zomerse dagen.

 

 

Hoe kunt u de ontzurende thee van Alka® bewaren?alka thee bewaren

Bewaar de geopende en ongeopende theedoosjes op een koele (<250 C) en droge plaats om de kwaliteit van de thee te garanderen.

Ingrediënten voor een gezond zuur base evenwicht

Alka Thee met kruidenagrimonie, alchemilla, anijs, appel, basilicum, bonenkruid, braamblad, brandnetelbladeren, citroen, citroenschil, daslook, dille, dragon, driekleurig viooltje, duizendblad, eucalyptus, fenegriek, frambozenblad, goudsbloem, groene thee, heemstwortel, heermoes, ijzerkruid, kamille, kaneel, karwij vruchten, koriander vruchten, kruidnagel, krulpeterselie, kurkuma, lavas, lavendel, lindebloesem, longkruid, mannetjesereprijs, matébladeren, melisse, moerasspirea, oregano, paardenbloemwortel, pepermuntblad, roos, rozemarijn, saliebladeren, selderij, smalle weegbree, tarwegras, tijm, venkel, vlier, zilverschoon, zwarte peper.

Vrij van:

Alka® Thee bestaat uitsluitend uit natuurlijke ingrediënten en bevat geen aromatische toevoegingen.

Allergenen:

Bevat selderij

Inhoud: 100 ongechloorde papieren filterzakjes à 2 gram

 

 • Hoe kan ik de afvoer van zuren bevorderen?

  Door dagelijks een paar kopjes Alka® Thee te drinken. Kruiden hebben de eigenschap zuren goed aan zich te kunnen binden waardoor de afvoer gestimuleerd wordt. Daarnaast is het nemen van basische voet- en ligbaden op basis van Alka® Bad ook erg goed voor het afvoeren van losgeweekte zuren uit het lichaam.

 • Hoe werkt Alka® Thee?

  Alka® Thee helpt bij het afvoeren van de afvalzuren. De elementen in de kruiden ontbinden door hun energie, de zure zouten in het lichaam. Alka® Thee heeft een reinigende werking op lever, blaas en nieren.

 • Welke kruiden zitten er in Alka® Thee?

  agrimonie, alchemilla, anijs, appel, basilicum, bonenkruid, braamblad, brandnetelbladeren, citroen, citroenschil, daslook, dille, dragon, driekleurig viooltje, duizendblad, eucalyptus, fenegriek, frambozenblad, goudsbloem, groene thee, heemstwortel, heermoes, ijzerkruid, kamille, kaneel, karwij vruchten, koriander vruchten, kruidnagel, krulpeterselie, kurkuma, lavas, lavendel, lindebloesem, longkruid, mannetjesereprijs, matébladeren, melisse, moerasspirea, oregano, paardenbloemwortel, pepermuntblad, roos, rozemarijn, saliebladeren, selderij, smalle weegbree, tarwegras, tijm, venkel, vlier, zilverschoon, zwarte peper.

 • Waarvan zijn de Alka theezakjes gemaakt?

  De theezakjes zijn gemaakt van ongechloord filterpapier

 • Mag je Alka® Thee combineren met de andere Alka® producten?

  Alka® Thee kan naast alle producten worden gebruikt. Alka® Thee helpt bij het afvoeren van de afvalzuren.

 • Mogen kinderen ook Alka® Thee?

  Kinderen vanaf 12 jaar mogen 2 kopjes Alka® Thee per dag drinken

 • Mag ik Alka® Thee dagelijks gebruiken?

  Jazeker, Alka® Thee kan dagelijks worden gedronken.

 • Kan ik Alka® Thee ook in een thermoskan doen?

  U kunt 2 Alka® theezakjes in een thermoskan doen en daar 1 liter kokend water aan toevoegen. Hier kunt u de hele dag van drinken. Met een verpakking van 100 zakjes kan op deze manier 50 liter thee worden gemaakt. Hoe langer de theezakjes erin zitten, des te sterker wordt de kruideextractie.

 • Hoe vaak kan ik een theezakje opnieuw gebruiken?

  Zo vaak u wilt, alleen zal de kruidenextractie steeds slapper worden. De opgedroogde kruiden kunt u daarna ook nog gebruiken bij het bereiden van een maaltijd.

Disclaimer:
Deze pagina bevat informatie over voedingssupplementen, die als aanvulling op de voeding kunnen worden gebruikt. Voedingssupplementen zijn geen geneesmiddelen maar zijn bedoeld ter ondersteuning van de gezondheid. Eventuele adviezen zijn geheel vrijblijvend en liggen uitsluitend op het vlak van voeding en voedingssupplementen. Indien u lichamelijk ziek bent, raadpleeg dan een (natuur)arts of therapeut.