Bedankt voor het beantwoorden van de vragen!


Dagelijks wordt ons lichaam blootgesteld aan verzurende factoren zoals stress, bepaalde voedingsmiddelen en medicatie.

Aan het einde van de verzuringstest op alka.nl ontving u een persoonlijke verzuringsscore.

 

Uw score is:   punten.

 

Wat deze score voor u en uw lichaam betekent, leggen we hieronder uit.

Evaluatie van uw testresultaat


 

Bij het beantwoorden van de vragen werd voor elk antwoord dat een zuurbelasting op uw lichaam aangeeft 1 punt gegeven. Aan elk antwoord dat een hoge zuurbelasting aangeeft, werden 2 punten toegekend.

0 – 10 punten: Lichte zuurbelasting

Als ons lichaam niet in staat is om alle zure afvalstoffen te neutraliseren en te verwijderen, worden deze zuren in het lichaam geparkeerd en leiden tot verzuring van het lichaam. Een lichte zuurgraad van het lichaam geeft aan dat uw lichaam extra hulp nodig heeft om alle zure afvalstoffen uit het lichaam te kunnen verwijderen. Een verzuurd lichaam is meestal het begin van klachten.

Hoe kunt u uw lichaam ondersteunen?

Tip 1:
Neutraliseer zure afvalstoffen die in het lichaam zijn opgeslagen door het drinken van basisch water met behulp van Alka® Druppels.

Alka® Druppels
Is een basisch mineralen concentraat. Door het toevoegen van basische druppels aan uw drinkwater verhoogt de pH-waarde en krijgt u basisch water. Door het drinken van basisch water wordt het lichaam aangezet tot de natuurlijke productie van natriumbicarbonaat. Dit is de belangrijkste buffer van het lichaam tegen verzuring. Door het drinken van basisch water gaat u actief ontzuren.

Tip 2:
Neutraliseer zure afvalstoffen met behulp van speciale gecoate basische tabletten met bicarbonaat.
 
Alka® Tabs Original
Zijn basische tabletten met de juiste verhouding bicarbonaten. Dankzij de speciale maagsapresistente coating worden de bicarbonaten gedoseerd opgenomen via de darmen en worden zure afvalstoffen geneutraliseerd.