Alka Thee: ontzurende kruidenthee

Kruiden zijn de kracht uit de natuur! Ieder kruid bevat energierijke elementen die de bouwstenen vormen van ons lichaam.

Ontzurende kruidenthee

Met een selectie van maar liefst 52 soorten kruiden, zorgt Alka Thee voor een effectieve afvoer van zure afvalstoffen.

Bekijk onze andere producten
  • Alka Thee: Ontzurende Kruidenthee
  • Alka Thee klein: Ontzurende Kruidenthee
  • Alka Thee achterkant: Ontzurende Kruidenthee

Hoe werkt de Alka Thee "ontzurende kruidenthee"?

Alka Thee bevat een unieke samenstelling van maar liefst 52 verschillende soorten kruiden. Deze kruidenthee zorgt ervoor dat uw lichaam optimaal gereinigd wordt.
Zure afvalstoffen worden op deze manier uit het lichaam afgevoerd. Vanwege de combinatie met de kruiden is Alka Thee niet alleen gezond, maar ook lekker!
U combineert actieve lichaamsreiniging met het drinken van een heerlijke frisse, milde kruidenthee.

Dit is waarom Alka Thee onmisbaar is in een gezond, ontzuurd en vitaal leven:
✓ Het zorgt voor de afvoer van overtollige zuren en verbetert de stofwisseling1)
✓ Het ondersteunt de reiniging van de blaas, lever en de nieren2)
✓ Draagt bij tot een gezonde blaas en een gezond urinewegstelsel2)
✓ Het zit boordevol antioxidanten ter ondersteuning van het immuunsysteem3)
✓ Het helpt om een gezond lichaamsgewicht te behouden4)

Alle eigenschappen op een rij:
✓ Uitgebalanceerde mix van 52 zorgvuldig gekozen kruiden
✓ Voor dagelijkse ontzuring van uw lichaam5)
✓ Fris en mild aromatisch van smaak
✓ Perfect voor elk moment van de dag
✓ Cafeïne- en looizuurvrij
✓ Bijzonder hoog in antioxidanten
✓ Lekker en gezond
✓ 100% natuurlijk

 

Krachtige ingrediënten in deze Alka thee

1) Kamille, frambozenblad, pepermuntblad 2) Paardenbloemwortel, heermoes, agrimonie 3) Kurkuma, vlier, rozemarijn, kamille, tijm 4) Matébladeren, vlier, graswortel 5) Venkel, matébladeren, lavas, frambozenblad, graswortel

Ontzurende werking van de thee

Al sinds de oudheid houdt de mens zich bezig met het reinigen ofwel het ontzuren van het lichaam door het drinken van kruidenthee. Kruiden bevatten elementen die, wanneer ze het lichaam binnenkomen via het extractieproces, het vermogen hebben om gebonden resterende zuren op te lossen en de verwijdering van resterende zuren uit het lichaam te versnellen.

Alka Thee is speciaal voor u samengesteld uit 52 verschillende soorten kruiden. Door deze brede kruidenvariant kunt u Alka Thee dagelijks drinken om het lichaam te ontzuren.

 

100% Natuurlijke thee

Alka Thee is heerlijk en gezond. Gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten, cafeïne en tanninevrij. U combineert de reiniging van uw lichaam met het drinken van een heerlijk frisse, milde kruidenthee.

Alka Thee ondersteunt de gezonde bloedsomloop en zorgt voor de verwijdering van overtollige zuren en heeft een positief effect op de stofwisseling. Het helpt ook om de blaas, lever en nieren te reinigen.

 

Bijzonder hoog in antioxidanten

Wist u dat onze Alka Thee bijzonder hoog scoort in haar antioxidanten? Wij hebben deze ontzurende kruidenthee op ORAC-waarde (antioxidanten) laten testen bij het Agricultural Research Service (ARS). Hoe hoger de ORAC-waarde des te gezonder is het voedingsmiddel.

Het zijn vooral kruiden en specerijen die hoog in antioxidanten scoren.
En daar zit onze Alka Thee bóórdevol mee. Naast de ontzurende werking is Alka Thee dus ook nog zeer sterk antioxiderend. Hoe gezond voor het lichaam wil je het hebben!

Geen microplastic in onze thee

De theezakjes van onze Alka Thee:

✓ zijn gemaakt van ongechloord papier
✓ bevat GEEN miljarden microplastic stukjes
✓ bestaat uitsluitend uit 52 natuurlijke kruiden

 

Aanbevolen dagdosering van deze ontzurende kruidenthee

✓ 1 kruidenfilter (theezakje) per 250 ml kokend water.
✓ Drink 3 tot 5 glazen voor een optimale afvoer van zure afvalstoffen.

De aangegeven dosering niet overschrijden. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk.

Bereiding voor een gezond zuur base evenwicht

Theekop: Doe het kruidenfilter in een kop en voeg daar 250ml kokend water aan toe. Laat het kruidenfilter 5 minuten trekken. Even roeren en rustig opdrinken. U kunt eventueel het kruidenfilter langer laten trekken om de kruidenthee naar uw behoefte sterker te maken. 

Theekan (thermoskan): Doe 2 kruidenfilters in een theekan van 1 - 1,5 liter en voeg daar vervolgens kokend water aan toe. Plaats de dop op de theekan en laat de thee minimaal 10 minuten trekken voordat u de thee gaat schenken. U kunt de kruidenfilters in de theekan laten zitten.

Tips & tricks voor een gezond zuur base evenwicht in het lichaam

Tip 1
Als u het lastig vindt om dagelijks 5 glazen water met Alka Druppels te drinken, kunt u ook Alka Druppels toevoegen aan een kop Alka Thee. Vervang bijvoorbeeld 2 glazen water door 2 koppen Alka Thee met 4 druppels. Drink deze dan op een niet volle maag, dus enige tijd voor of tussen de maaltijden in.

Tip 2
Maak heerlijke ijsthee van uw Alka Thee. Laat de Alka Thee afkoelen, voeg eventueel een ijsklontje en een schijfje citroen toe en geniet van uw frisse en gezonde Alka IJsthee op warme zomerse dagen.

Hoe kunt u de ontzurende thee van Alka bewaren?

Bewaar de geopende en ongeopende theedoosjes op een koele (<250 C) en droge plaats om de kwaliteit van de thee te garanderen.

 

 

Ingrediënten voor een gezond zuur base evenwicht

agrimonie, alchemilla, anijs, appel, basilicum, bonenkruid, braamblad, brandnetelbladeren, citroen, citroenschil, daslook, dille, dragon, driekleurig viooltje, duizendblad, eucalyptus, fenegriek, frambozenblad, goudsbloem, groene thee, heemstwortel, heermoes, ijzerkruid, kamille, kaneel, karwij vruchten, koriander vruchten, kruidnagel, krulpeterselie, kurkuma, lavas, lavendel, lindebloesem, longkruid, mannetjesereprijs, matébladeren, melisse, moerasspirea, oregano, paardenbloemwortel, pepermuntblad, roos, rozemarijn, saliebladeren, selderij, smalle weegbree, tarwegras, tijm, venkel, vlier, zilverschoon, zwarte peper.

Vrij van:

Alka® Thee bestaat uitsluitend uit natuurlijke ingrediënten en bevat geen aromatische toevoegingen.

Allergenen:

Bevat selderij

 

Inhoud: 100 ongechloorde papieren filterzakjes à 2 gram

Alka® Starterspakket

Extra voordelige starten met ontzuren van uw lichaam.

€64,95 Meer info >>

 

 

Alka® Voet & Nagel

Een 20-daagse kuur voor gezonde voeten en mooie nagels.

€39,95 Meer info >>