Producten Kies een categorie

Alka Tabs Calcium: Basische Tabletten met Calcium

“2-in-1 werking: ontzuren en calcium aanvullen met 1 tablet”

Alka® Tabs Calcium draagt bij tot een gezond zuur-base evenwicht en ondersteunt het behoud van sterke botten.

 • Ontzuren én calciumsuppletie in 1 tablet
 • Draagt bij tot een gezond zuur-base evenwicht
 • Helpt bij het behoud van sterke botten
 • Ondersteunt de gezonde werking van spijsverteringsenzymen
 • Koop 2 voor € 23,98 en bespaar 4%
 • Koop 3 voor € 22,65 en bespaar 9%
Kies uw aantal
Alka® Tabs Calcium
Koop 2 stuks voor € 23,98 p/s en bespaar 4%
Koop 3 stuks voor € 22,65 p/s en bespaar 9%
- +
Prijs per stuk
€ 24,95
€ 0,83 per dag
Op voorraad
voor 16:00 uur besteld, vandaag nog verstuurd!

Meer dan 1000 verkooppunten
Meer dan 1000 verkooppunten
Altijd eentje bij u in de buurt
Voor 16:00 besteld
Voor 16:00 besteld
Vandaag ook nog verstuurd
Alka staat altijd voor u klaar
Alka staat altijd voor u klaar
Persoonlijk advies voor al onze producten

Hoe werkt ontzuren met Alka® Tabs Calcium?alka tabs calcium

Als gevolg van verzuring “rooft” het lichaam calcium uit de botten om de zuren mee te binden. De dichtheid van botten, tanden en nagels neemt daardoor steeds verder af. Met Alka® Tabs Calcium gaat u ontzuren en tevens zuiver geïoniseerd calcium aan het lichaam toegevoegen. Alka® Tabs Calcium basische tabletten bestaan uit calciumcarbonaat en zink, omhuld door een speciale maagsapresistente coating die ervoor zorgt dat de ingrediënten niet worden geneutraliseerd door het maagzuur.

Daarnaast bevatten de basische tabletten een tijdsafhankelijk component waardoor de ingrediënten gedoseerd in de darmen oplossen. De carbonaten worden via de darmwand opgenomen en omgezet in bicarbonaten, waarna het ontzuren kan beginnen.

Door de handige blisterverpakking kunt u Alka® Tabs Calcium altijd en overal mee naartoe nemen.

 • Ontzuren door dagelijks een tabletje na de maaltijd
 • Ondersteunt een gezond zuur-base evenwicht*
 • Versterkt tevens de botten door zuiver geïoniseerd calcium

Ga direct aan de slag en ontdek de unieke ontzurende kracht van Alka® Tabs Calcium.

Alka® Tabs Calcium voor vrouwen in de overgangbol oude vrouw

Vrouwen in de overgang hebben gemiddeld meer ophopingen van zuurresten, omdat de uitscheiding van zure afvalstoffen niet meer via de maandelijkse menstruatie kan plaatsvinden. Alka® Tabs Calcium past goed in deze situatie omdat lichaamsontzuring wordt gecombineerd met extra calciumsuppletie.

Alka® Tabs Calcium is de originele formule geproduceerd volgens US patent no. 8703210.

*Zink
**Calcium

Gebruiksaanwijzing Alka® Tabs Calciumtab slikken

De aanbevolen dagdosering is 3 tabletten per dag. Bij voorkeur innemen met water. Neem na elke maaltijd 1 tablet. Tablet in zijn geheel doorslikken. Voor kinderen vanaf 12 jaar is de aanbevolen dagdosering 1 tablet per dag.

Wat u moet weten voordat u Tabs gebruikt

De aangegeven dosering niet overschrijden. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een gevarieerde en evenwichte voeding en een gezonde levensstijl. Buiten bereik en zicht van jonge kinderen houden. Droog en bij kamertemperatuur bewaren.

alka calcium en druppelsCombineer Alka® Tabs Calcium met Alka® Druppels

Wilt u Alka® Druppels gebruiken, maar heeft u moeite met veel water drinken? Combineer dan Alka® Tabs Calcium met Alka® Druppels. Drink dagelijks 2 of 3 glazen water met Alka® Druppels en slik daarnaast 2 of 3 basische tabletten Alka® Tabs Calcium om uw lichaam te ontzuren.

 

Alka® Tabs Calcium ingrediënten

De aanbevolen dagdosering (3 tabletten) bevat:

Mineralen

Hoeveelheid

RI*

Calcium (uit calciumcarbonaat)

264 mg

15%

Zink (uit zinkcitraat)

1,5 mg

15%

*RI = Referentie-inname

Ingrediënten:

mineralen, vulstoffen (maltodextrine, cellulose), verdikkingsmiddel (xanthaamgom), acrylaat copolymeer, glansmiddel (glycerol, talk), antiklontermiddel (stearinezuur), stabilisatoren (magnesiumstearaat, siliciumdioxide)

Bevat geen dierlijke ingredienten

1 verpakking Alka® Tabs Calcium bevat 90 tabletten (3 blisters x 30 tabletten)

Totale netto hoeveelheid: 48,6 g

Voedingssupplement

 • Wat is het verschil tussen Alka® Tabs Calcium, Alka® Tabs Magnesium en Alka® Tabs Original?

  Alka® Tabs Calcium bestaat uit calciumcarbonaat in zuivere vorm. De tablet lost op in de darmen en gaat via de darmwand het bloed in. Daar wordt, door reactie met koolzuur, calciumcarbonaat omgezet in calciumbicarbonaat waardoor de basische buffers worden verhoogd. Tevens wordt zuiver geïoniseerd calcium aan het lichaam toegevoegd, wat goed is voor de botten. Alka® Tabs Original is een tablet dat al bestaat uit natriumbicarbonaat en kaliumbicarbonaat. Deze wordt direct via de darmwand opgenomen in het bloed. Voor mensen die geen natrium of kalium mogen hebben, of mensen die lijden aan botontkalking, is Alka® Tabs Calcium een goede keuze. Alka® Tabs Magnesium bestaat uit magnesiumcarbonaat in zuivere vorm. De tablet lost op in de darmen en gaat via de darmwand het bloed in. Daar wordt, door reactie met koolzuur, het magnesiumcarbonaat omgezet in magnesiumbicarbonaat waardoor de basische buffers worden verhoogd. Tevens wordt zuiver geïoniseerd magnesium aan het lichaam toegevoegd. Bij stress, spierklachten of slapeloosklachten is Alka® Tabs Magnesium een goede keuze.

 • Welke van de drie soorten tabletten ontzuren het beste? Alka® Tabs Calcium, Alka® Tabs Magnesium of Alka® Tabs Original?

  Het maakt niet uit welke vorm u kiest. De ontzurende werking van alle 3 de soorten is hetzelfde. De samenstelling is anders omdat sommige mensen de voorkeur hebben om meer calcium of om meer magnesium binnen te krijgen. Wilt u weten welke tablet het beste bij u past, neem dan contact op met onze coaches.

 • Wat maakt Alka® Tabs Calcium beter dan andere calciumtabletten?

  Alka® Tabs Calcium heeft een maagsapresistente coating die ervoor zorgt dat calciumcarbonaat niet al door het maagzuur wordt geneutraliseerd. Daarnaast heeft Alka® Tabs Calcium een tijdsafhankelijke afgifte, wat betekent dat calciumcarbonaat gedoseerd in de darmen oplost. Alka® Tabs Calcium is opgebouwd uit zuiver geïoniseerd calcium. Veel andere calciumtabletten bevatten onzuiverheden wat een negatieve invloed heeft wanneer deze in het bloed worden opgenomen. De zuiverheid van een calciumtablet is belangrijk voor de gezondheid op de lange termijn.

 • Kan ik Alka® Tabs Calcium zo gebruiken, of moet ik dit eerst met mijn huisarts bespreken?

  U kunt in principe Alka® Tabs Calcium zonder advies van uw arts gebruiken. Echter kunt u altijd uw arts consulteren over het gaan gebruiken van Alka® producten.

 • Wanneer gebruik ik de combinatie Alka® Tabs Calcium en Alka® Druppels?

  Wanneer u geen kalium kunt gebruiken vanwege het nastreven van een zeer constante kaliumspiegel (bij hartmedicatie) adviseren we de Alka® Tabs Calcium in combinatie met  Alka® Druppels. Daarnaast, mensen met botontkalking of een calciumtekort kunnen ook het beste Alka® Tabs Calcium in combinatie met Alka® Druppels gebruiken.

 • Mogen kinderen Alka® Tabs Calcium?

  Kinderen vanaf 12 jaar mogen 1 tabletje Alka® Tabs Calcium per dag.

 • Kan je Alka® Tabs Calcium blijvend gebruiken of moet je af en toe een pauze inlassen?

  Verzuring en ontzuring is een continue proces. U kunt blijvend ontzuren. Wanneer het beter gaat met de klachten kunt u wel een lagere dosering aanhouden.

 • Wat is een goede combinatie van Alka® Tabs Calcium en Alka® Druppels?

  Per dag 2 of 3 glazen water met Alka® Druppels met daarnaast 2 of 3 tabletjes Alka® Tabs Calcium is een prima combinatie om uw lichaam te ontzuren

Disclaimer:
Deze pagina bevat informatie over voedingssupplementen, die als aanvulling op de voeding kunnen worden gebruikt. Voedingssupplementen zijn geen geneesmiddelen maar zijn bedoeld ter ondersteuning van de gezondheid. Eventuele adviezen zijn geheel vrijblijvend en liggen uitsluitend op het vlak van voeding en voedingssupplementen. Indien u lichamelijk ziek bent, raadpleeg dan een (natuur)arts of therapeut.

Aanbevolen producten in combinatie met Alka Tabs Calcium: Basische Tabletten met Calcium