AlkaVitae, The Original Alka® Company

AlkaVitae® International is een internationaal opererende onderneming gespecialiseerd in het ontwikkelen en het op de markt brengen van producten op het gebied van lichaamsontzuring.

Met de unieke Alka® producten kunnen mensen op aangename en comfortabele wijze werken aan het dagelijks ontzuren van het lichaam. Hierdoor neemt het zelfherstellende vermogen van het lichaam toe.

AlkaVitae® International is een zelfstandige organisatie met haar hoofdvestiging in Eindhoven, Nederland. Vanuit deze locatie vinden alle verkoop-, marketing- en distributie-activiteiten naar de verschillende landen in Europa en andere continenten plaats.


De Alka® producten worden in Duitsland geleverd door AlkaVitae Deutschland GmbH en verder door Europa via eigen webshops en een netwerk van distributeurs, detaillisten, reform winkels, zelfstandige drogisterijen, therapeuten en natuurgeneeskundige artsen.

AlkaVitae richt zicht direct en indirect op de consument en heeft haar afzetmarkt in drie doelgroepen onderverdeeld:

1.       Mensen die werken aan hernieuwde gezondheid en vitaliteit door te ontzuren

2.       (Top) Sporters

3.       Mensen die gezond zijn, maar de risico’s van verzuring onderkennen en op langere termijn
           ook gezond willen blijven.

AlkaVitae levert de enige originele en gepatenteerde Alka® producten die al sinds 1996 over de hele wereld worden gebruikt.

AlkaVitae®
The original Alka® Company