Alka® Tabs Calcium

Ontzuren speciaal voor personen die ook behoefte aan extra calcium hebben. Met Alka® Tabs Calcium tabletjes combineert u ontzuren met het toevoegen van extra calcium aan het lichaam.

Bekijk onze andere producten
  • Alka Tabs Calcium
  • Alka Tabs Calcium achterkant

Hoe werkt ontzuren met Alka® Tabs Calcium?

Als gevolg van verzuring “rooft” het lichaam calcium uit de botten om de zuren mee te binden. De dichtheid van botten, tanden en nagels neemt daardoor steeds verder af. Met Alka® Tabs Calcium gaat u ontzuren en tevens zuiver geïoniseerd calcium aan het lichaam toegevoegen. Alka® Tabs Calcium tabletten bestaan uit calciumcarbonaat, omhuld door een speciale maagsapresistente coating die ervoor zorgt dat de ingrediënten niet worden geneutraliseerd door het maagzuur.

Daarnaast bevatten de tabletten een tijdsafhankelijk component waardoor de ingrediënten gedoseerd in de darmen oplossen. De carbonaten worden via de darmwand opgenomen en omgezet in bicarbonaten, waarna het ontzuren kan beginnen.

Door de handige blisterverpakking kunt u de Alka® Tabs Calcium altijd en overal mee naar toe nemen.

  • Ontzuren door dagelijks een tabletje na de maaltijd
  • Versterkt tevens de botten door zuiver geïoniseerd calcium*
  • Ideaal bij de ondersteuning van uw botten en calciumtekort*

Ga direct aan de slag en ontdek de unieke ontzurende kracht van Alka® Tabs Calcium.

Alka® Tabs Calcium voor vrouwen in de overgang

Vrouwen in de overgang hebben gemiddeld meer zuurrest ophoping omdat de uitscheiding van zure afvalstoffen niet meer via de maandelijkse menstruatie kan plaatsvinden. Alka® Tabs Calcium past goed in deze situatie omdat lichaamsontzuring wordt gecombineerd met extra calciumsuppletie.

Alka®  Tabs Calcium is de originele formule geproduceerd volgens US patent no. 8703210.

 

 

 

 

*Calcium

Gebruiksaanwijzing Alka® Tabs Calcium

De aanbevolen dagdosering is 3 tabletten per dag. Bij voorkeur innemen met water net na een maaltijd. Tablet in zijn geheel doorslikken. Voor kinderen vanaf 12 jaar is de aanbevolen dagdosering 1 tablet per dag.

Wat u moet weten voordat u Tabs gebruikt

De aangegeven dosering niet overschrijden. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een gevarieerde en evenwichte voeding en een gezonde levensstijl.Buiten bereik en zicht van jonge kinderen houden. Droog en bij kamertemperatuur bewaren.

Combineer met Alka® Druppels

Als u Alka® Druppels gebruikt of wilt gebruiken en u heeft moeite heeft met het dagelijks drinken van 5 glazen water, dan kunt u Alka® Tabs Calcium naast Alka® Druppels gebruiken. Per dag 2 of 3 glazen water met Alka® Druppels met daarnaast 2 tabletjes Alka® Tabs Calcium is een prima combinatie om uw lichaam te ontzuren en van extra calcium te voorzien.

Alka® Tabs Calcium ingrediënten

1 verpakking Alka® Tabs Calcium bevat 90 tabletten (3 blisters x 30 tabletten)

De aanbevolen dagdosering (3 tabletten) bevat:

 

Mineralen Hoeveelheid RI*
Calcium (calciumcarbonaat) 238 mg 30%

*RI = Referentie-inname

mineraal, vulstoffen (maltodextrine, cellulose), verdikkingsmiddel (xanthaamgom), acrylaat copolymeer, glansmiddel (glycerol, talk), antiklontermiddel (stearinezuur), stabilisatoren (magnesiumstearaat, siliciumdioxide)

Voedingssupplement

Totale netto hoeveelheid: 48,6g

Bevat geen dierlijke ingredienten

Starterspakket

Extra voordelige starten met ontzuren van uw lichaam.

€64,95 Meer info >>

 

 

Totaalpakket

Combineer alle producten om aangenaam te ontzuren.

Product 1
€169,95 Meer info >>