Alka® Scrub

Alka® Scrub is een unieke basische zout/olie bodyscrub formule voor het gehele lichaam. De lichaamsscrub bestaat uit fijne korrels van ongeraffineerd Himalayazout en natriumbicarbonaat en neutraliseert overtollige zure afvalstoffen, verwijdert dode huidcellen en mineraliseert de huid.

Bekijk onze andere producten
  • Alka Scrub voorkant
  • Alka Scrub achterzijde

Hoe werkt Alka® Scrub?

Alka® Scrub is een unieke basische zout/olie scrubformule voor het gehele lichaam. Het scrubzout dat bestaat uit fijne korrels van ongeraffineerd Himalayazout en natriumbicarbonaat neutraliseert overtollige zure afvalstoffen, verwijdert dode huidcellen en mineraliseert de huid. De basische pH-waarde van 7.6 ondersteunt de gezonde zuurgraad van de huid.

pH schaal
De rijke combinatie van saffloerolie, amandelolie, arganolie, jojoba-olie, zonnebloemolie en vitamine E geven uw huid een verzachtende, verzorgende en beschermende werking. Uw huid kan weer ademen en wordt zijdezacht.

ingredienten

Alka® Scrub:

  • Met ongeraffineerd Himalayazout en natriumbicarbonaat
  • Rijk aan verzachtende, voedende en beschermende oliën

Alka® Scrub bevat:

Zouten Oliën
Himalaya zout Saffloerolie
Natriumbicarbonaat Amandelolie
  Arganolie
  Jojoba-olie
  Zonnebloemolie

 

Gebruiksaanwijzing Alka® Scrub

basische doucheSpoel uw huid af met water. Doe een hoeveelheid van het scrubzout in uw handpalm en masseer deze in cirkelbewegingen op de gewenste natte huidgedeeltes van het lichaam. Het scrubzout lost geleidelijk op, neutraliseert overtollige zure afvalstoffen en verwijdert de dode huidcellen.
Spoel daarna af met water. Het rijke mengsel aan oliën voedt, beschermt en verzacht de huid. Bij dit product is een plastic spateltje meegeleverd.

Voordat u Alka® Scrub gebruikt kunt u met het spateltje het scrubzout in de olie roeren om zo een gelijkmatig geheel te krijgen. Het spateltje kan in de pot worden bewaard.

Gebruik Alka® Scrub 1 of 2 keer per week

Let op!
Alka® Scrub bevat oliën waardoor tijdens gebruik de vloer van uw douche of bad glad kan worden.

Alka®  Scrub ingrediënten

vrouw wellnessInhoud: 625 gram

Ingrediënten: Sodium Chloride, Carthamus Tinctorius Seed Oil, Sodium Bicarbonate, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Parfum, Argania Spinosa Kernel Oil, Caprylyl Glycol, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Phenylpropanol, Tocopherol, Helianthus Annuus Seed Oil, Butylphenyl Methylpropional

Alka® Scrub is vrij van:

  • dierlijke producten
  • aluminium en parabenen
  • conserveringsmiddelen
  • kleurstoffen
  • siliconen
  • minerale oliën

Alka® Starterspakket

Extra voordelige starten met ontzuren van uw lichaam.

€64,95 Meer info >>

 

 

Alka® Voet & Nagel

Een 20-daagse kuur voor gezonde voeten en mooie nagels.

€39,95 Meer info >>