Verschil tussen Alka® Druppels en Alka® Thee

Wat is het verschil tussen Alka® Druppels en Alka® Thee? Ontzuringscoach coördinator Belinda van der Sluis legt het uit. Beide producten zorgen voor het ontzuren van het lichaam maar op een andere manier.

 

Alka® Druppels, Alka® Tabs Original, Alka® Tabs Magnesium en Alka® Tabs Calcium zijn ontzurende producten waarmee u de basische buffer natriumbicarbonaat in het lichaam verhoogt. Met Alka® Thee voert u de zuren sneller af door het drinken van ontzurende kruidenthee.

Transcript

Wat is het verschil tussen Alka Druppels en Alka Thee?

De Alka Druppels hebben een sterk reinigende werking terwijl de Alka Thee een afvoerende werking heeft. Alka Druppels is zelfs in staat om vaste afvalstoffen los te maken en af te voeren uit het lichaam.

Alka Thee bestaat uit 52 kruiden die speciaal geselecteerd en samengesteld zijn om optimaal de afvalstoffen af te voeren. Wanneer u de Thee en Druppels combineert heeft u een win-win. U maakt niet alleen de vaste afvalstoffen los maar voert ze ook af.

Wilt u weten wat bij uw situatie past? Neem dan contact met ons op. Zodat we samen met u, uw persoonlijke situatie kunnen bekijken.

Terug naar video overzicht >>