Bedankt voor het beantwoorden van de vragen!


Dagelijks wordt ons lichaam blootgesteld aan verzurende factoren zoals stress, bepaalde voedingsmiddelen en medicatie.

Aan het einde van de verzuringstest op alka.nl ontving u een persoonlijke verzuringsscore.

 

Uw score is:   punten.

 

Wat deze score voor u en uw lichaam betekent, leggen we hieronder uit.

Evaluatie van uw testresultaat


 

Bij het beantwoorden van de vragen werd voor elk antwoord dat een zuurbelasting op uw lichaam aangeeft 1 punt gegeven. Aan elk antwoord dat een hoge zuurbelasting aangeeft, werden 2 punten toegekend.

11 tot 25 punten: Gematigde zuurbelasting

Wanneer uw lichaam niet langer in staat is om alle zure afvalstoffen te neutraliseren en af te voeren, zoekt het naar andere oplossingen om deze afvalstoffen kwijt te raken. Dat heeft tot gevolg dat deze afvalstoffen in andere delen van het lichaam worden afgezet, zoals in de gewrichten, nieren, weefsels, enz. Dit kan de oorzaak zijn van tal van klachten.

Hoe kunt u uw lichaam ondersteunen?

Tip 1: 
Verwijder nieuwe en geneutraliseerde zure afvalstoffen met behulp van Alka® Thee.

Alka® Thee
Ondersteun het uitscheiden van losgeweekte zuren met Alka® Thee. Deze ontzurende kruidenthee met 52 kruiden verwijdert tevens nieuwe zure afvalstoffen en zorgt voor een evenwichtige zuur-base balans.
 

Tip 2:
Neutraliseer zure afvalstoffen die in het lichaam zijn opgeslagen door het drinken van basisch water met behulp van Alka® Druppels.

Alka® Druppels
Is een basisch mineralen concentraat. Door het toevoegen van basische druppels aan uw drinkwater verhoogt de pH-waarde en krijgt u basisch water. Door het drinken van basisch water wordt het lichaam aangezet tot de natuurlijke productie van natriumbicarbonaat. Dit is de belangrijkste buffer van het lichaam tegen verzuring. Door het drinken van basisch water gaat u actief ontzuren.

Tip 3:
Bescherm uw lichaam tegen verzuring door uw lichaam te voorzien van basische voedingsstoffen met Alka® Mineralen.
 
Alka® Mineralen
Ondersteun het ontzuringsproces met extra mineralen. Het lichaam heeft mineralen nodig om zure afvalstoffen te kunnen neutraliseren. Alka® Mineralen levert alle belangrijke basische mineralen zoals zink, magnesium, calcium, koper, ijzer, seleen, kalium, mangaan, molybdeen en chroom.
Daarnaast bevat Alka® Mineralen biologisch tarwegras en gerstegras die het lichaam reinigen en voorzien van extra energie.