Tomaten kokossoepTomaten kokossoep

Bereiding

Uien, knoflook en zoete aardappel pellen/schillen en in stukken snijden. Even fruiten in de kokosolie en dan bouillonblokjes, water en een halve eetlepel van de curry relaxmix toevoegen. Aan de kook brengen, gaar laten worden en pureren. Vervolgens de kokosmelk, tomatensaus en curry- relaxmixerdoor doen en de soep pureren. Op smaak brengen met de tamari/peper/zout, evt. een snufje Chili en naar eigen smaak eventueel nog wat van de curry relaxmix en een klein beetje kokosolie.

Ingrediënten

3 flinke uien
2 a 3 tenen knoflook
400-500 gram zoete aardappel
1 eetlepel extra virgin kokosolie
500 ml water
3 biologische kruidenbouillonblokjes

400 ml kokosmelk
750 ml Bio tomatensaus
2 volle eetlepels curry- relaxmix
verder op smaak maken met Tamari, peper/zout en evt. een snufje Chili

Dit recept is gemaakt door Rineke Dijkinga. Rineke heeft in Sellingen haar praktijk voor orthomoleculaire- en natuurgeneeskunde. 

Meer recepten >>

Downloads