Persoonlijk Advies

Als het uw gezondheid betreft neemt u graag het zekere voor het onzekere!

Alka® neemt uw gezondheid serieus en weet als geen ander dat iedere persoon uniek is. Goede gezondheid verschilt van persoon tot persoon. Om u te ondersteunen in het nastreven van een optimale gezondheid kunt u gratis gebruik maken van ons eigen team met gezondheidsdeskundigen.

Dit team zit dagelijks voor u klaar en bestaat uit voedingsdeskundigen, sportcoaches en natuurgeneeskundige vakspecialisten. Alle gezondheidsdeskundigen zijn gespecialiseerd op het gebied van de zuur-base balans en ontzuren. Daarnaast zijn ze gekwalificeerd in diverse disciplines waaronder orthomoleculaire suppletie, medische basiskennis, gesprekscounseling en gezondheidsadvies op afstand, waardoor ze u bij bijna elke situatie een passend advies kunnen geven.

U kunt bijvoorbeeld terecht met vragen over het starten met ontzuren, de toepasbaarheid op uw situatie of de voortgang als u reeds gestart bent met ontzuren.

Voor een persoonlijk advies belt u de Alka® Gezondheidslijn op (040) 30 400 17 (lokaal tarief) of stuurt ons een bericht via het contactformulier of via e-mail support@alkavitae.com

Stel uw vraag online

Hoe kunnen we u het best bereiken?