Hoge ORAC-waarde Alka® Thee


Wist je dat Alka® Thee een zeer hoog gehalte aan antioxidanten heeft? Dit is officieel gemeten in een laboratorium en daarbij is gebleken dat Alka® Thee zelfs in de top 15 van de lijst met voedingsmiddelen met de hoogste gehaltes uitkomt!

De hoeveelheid antioxidanten die een voedingsmiddel bevat, wordt uitgedrukt in ORAC-waardes. ORAC staat voor Oxygen Radical Absorbance Capacity.

Essentiële rol van antioxidanten

Antioxidanten hebben een zeer belangrijke rol bij het onschadelijk maken van schadelijke vrije radicalen. Ons lichaam heeft antioxidanten nodig voor een goede stofwisseling en voor de bescherming van de gezonde lichaamscellen. Antioxidanten zijn de opruimers van afvalstoffen in het lichaam en helpen om het risico op vroegtijdige veroudering en ziekten te verkleinen.

Hoe hoger de ORAC-waarde, hoe meer antioxidanten, des te gezonder!De uitkomst van de ORAC-meting van Alka® Thee, Alka® Greens en Alka® Mineralen:

Ja, je leest het goed. Niet alleen Alka® Thee heeft een ORAC-meting gehad, ook Alka® Greens en Alka® Mineralen hebben de meting ondergaan. Met trots mogen wij zeggen dat deze 3 Alka® producten een plaats in de top 25 hebben gekregen.

Product                        ORAC              Ranking #top100
Alka® Thee                     70.000                        15
Alka® Greens                 41.700                        19
Alka® Mineralen           27.500                        23

De Agricultural Research Service (ARS) in Amerika heeft met deze methode de hoeveelheid antioxidanten van ruim 275 producten in kaart gebracht. Met name Alka® Thee springt eruit als significant antioxiderend.Onderstaand de link met de top 100 van voedingsmiddelen ingedeeld op hun gemeten ORAC-waarde wereldwijd:
https://modernsurvivalblog.com/health/high-orac-value-antioxidant-foods-top-100/


Hoge ORAC-waarde Alka® Thee, Alka® Greens en Alka® Mineralen

Vooral kruiden, specerijen, groente- en fruitextracten scoren hoog in het aantal antioxidanten.
En laat deze 3 Alka® producten daar nu juist vol mee zitten. Naast de ontzurende werking, zijn deze producten ook zeer sterk antioxiderend en daarmee echte krachtpatsers voor het lichaam!

Wil je de producten graag proberen? Ga dan nu naar onze webshop!