Opleidingstraject tot Alka® zuur-base coach

Deze opleiding start in oktober 2015!

 

‘Met de juiste balans tussen zuur en basisch, maken we de weg vrij voor herstel van ziekten en overgewicht’.

In oktober start er een nieuw opleidingstraject tot Alka zuur-base coach vanuit het Alka Kenniscentrum. In samenwerking met Ineke Haisma, docent en orthomoleculair therapeut is er een tweedaags opleidingstraject tot Alka zuur-base coach samengesteld. 

Gedurende de eerste dag zal alles wat met de zuur-base balans van doen heeft worden behandeld. Hierin worden dan zowel de anatomie als de pathologie meegenomen. Centraal zal tijdens deze dag staan hoe onbalans in het zuur-base stelsel zorgt voor lichaamsverzuring. Daarnaast komen uitgebreid de grote gevolgen van lichaamsverzuring in de vorm van pathologie aan de orde en wordt het grote belang van lichaamsontzuring verder toegelicht.

Gedurende de 2e dag zal er een verdieping van de lesstof zijn en wordt er aandacht besteed aan prognose en casuïstiek. Tevens komen er uitgebreid zaken als een goede anamnese, de Alka healthcheck, lifestyle adviezen en richtlijnen v.w.b. de voeding aan de orde. Ook worden er tools aangereikt die met het succesvol runnen van een praktijk van doen hebben. Het tweedaagse opleidingstraject is een aanrader voor de gezondheidsprofessional die zich verder wil bekwamen op het vlak van lichaamsontzuring. De opleiding is tevens een aanvulling voor zowel complementaire als reguliere therapeuten, vanwege de uitgebreide verdiepingsstof die gedurende het tweedaagse opleidingstraject wordt aangeboden. Daarnaast is de opleiding uitermate geschikt voor de gezondheidsprofessional die zoekt naar een uitbreiding van praktijkwerkzaamheden!

Binnen het opleidingstraject is verder meer dan voldoende ruimte voor individuele vragen en interactie met de docent.

Over Ineke Haisma

Ineke Haisma is sinds 2005 orthomoleculair therapeut, en ze heeft een praktijk in Marum. Daarnaast geeft ze les aan de Ortho Health Foundation en verzorgt ze regelmatig cursussen en lezingen. 

In haar dagelijkse werk heeft ze gemerkt dat veel dingen het gevolg zijn van onwetendheid. Hierover heeft ze een boek geschreven ‘met verstand gezond’. Binnenkort verschijnt er een nieuw boek van haar met gezonde en smakelijke recepten voor het behoud en verkrijgen van een goede zuur-base balans.

Door haar bevlogen en enthousiaste manier van lesgeven wordt er door Ineke op een bijzondere en inspirerende manier een invulling gegeven aan het opleidingstraject tot Alka zuur-base coach. De lesdagen worden gegeven vanuit haar praktijk, welke gelegen is in het groene en sfeervolle Marum bij Groningen.

Kosten voor dit tweedaagse opleidingstraject zijn € 150,00. Hierbij zijn thee, koffie, smaakvolle lunch, gezonde tussendoortjes gedurende beide dagen en een uitgebreide reader inbegrepen. 

Data: Donderdag 8 oktober en donderdag 5 november 2015 van 10.00 tot 17.30 uur.

 

Voor wie:
Therapeuten met interesse op het werkgebied van “lichaamsontzuring”

Datum:Data: Donderdag 8 oktober en donderdag 5 november 2015 van 10.00 tot 17.30 uur.

 

Locatie:
Praktijk Meo Auxilio
Haarsterweg 27  | 9363 VB Marum | Groningen, Nederland

Routeplanner >>

 

Voor meer informatie over deze mooie locatie en de routebeschrijving ervan: www.meo-auxilio.nl

Kosten:
€ 150,-

Dit is inclusief koffie, thee, lunch en reader. Na deelname aan de kennisdag ontvangt u tevens het Alka zuur-base coach certificaat

Aanmelden voor dit opleidingstraject doet u door het onderstaand formulier in te vullen .
Na acceptatie van uw aanmelding ontvangt u via e-mail een bevestiging en factuur.

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u contact opnemen met:

Ingrid van Bergen
Coördinator Therapeuten
E-mail:
i.vanbergen@alkavitae.com
Tel: 06 - 06-53 90 48 77

U bent van harte welkom op deze mooie dagen!

 

 

Meld u direct aan

Voor welke kennisdag wilt u zich aanmelden? *