VACATURE ONLINE MARKETEER - Status: Open

Korte beschrijving:

AlkaVitae® International B.V. is een dynamische, internationaal opererende organisatie uit Eindhoven met een eigen lijn aan producten. De Alka® productlijn bestaat uit specifieke en gepatenteerde voedingssupplementen en lichaamsverzorgende producten die een oplossing bieden tegen chronische lichaamsverzuring. De Alka® producten worden door heel Europa geleverd via eigen webshops en een netwerk van detaillisten, reformwinkels, zelfstandige drogisterijen, therapeuten en natuurgeneeskundige artsen.

AlkaVitae® is per direct op zoek naar een online marketeer die aan de slag wil om de online verkoopactiviteiten verder te ontwikkelen en ondersteunen.

De functie:

Ben jij een online marketeer die zich wil ontwikkelen binnen een ambitieuze organisatie? Dan zoeken wij jou! In een internationaal gericht team werk jij mee aan het verder ontwikkelen van onze online verkoop, door het beheren en ondersteunen van onze online marketingactiviteiten op het gebied van SEA, SEO, Social, E-mail- en Affiliate marketing. Je zult nauw samenwerken met twee content marketeers voor de Nederlandstalige en Duitse markten.

Wat verwachten we zoal van je?

Een representatieve marketeer met de nodige ervaring op het gebied van online marketing. Je bent continu op zoek naar de laatste ontwikkelingen op jouw gebied en weet hoe deze op de juiste manier kunnen worden ingezet. Grote mate van zelfstandigheid en creativiteit zijn aspecten die we graag in je willen terugzien. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit:

 • Zelfstandig en operationeel uitvoeren van onze online marketingactiviteiten
 • Zelfstandig beheren, monitoren en verbeteren van Google Ads, Bing en Facebook Ads campagnes
 • Het toepassen van SEO technieken om de vindbaarheid van onze sites te verbeteren
 • Initiëren en mede opzetten van satellietwebsites en landingspagina’s
 • Beheren, opzetten, monitoren en verbeteren van affiliate marketingprogramma’s
 • Samen met je collega's ga je, naast het binnenhalen van nieuwe klanten, zorgen voor een betere retentie
 • Gerichte mailings initiëren naar ons klantenbestand van consumenten en wederverkopers
 • Je bent en blijft up-to-date van de laatste ontwikkelingen in jouw vakgebied en zorgt ervoor dat AlkaVitae altijd aan die standaarden voldoet
 • Je staat sterk in je schoenen en spart graag met je collega’s en leidinggevenden over ideeën en verbeterpunten
 • Je helpt mee met het realiseren van een vernieuwde website/webshop
 • Samen met de Duitse content marketeer ga je de Duitse markt veroveren. Amazon, advertentiecampagnes, satellietwebsites: alle middelen zijn beschikbaar. Aan jou de uitdaging dit zo succesvol mogelijk te benaderen
 • Opstellen van rapportages t.a.v. online sales en marketing


Functie eisen:

 • Minimaal afgeronde HBO-opleiding gerelateerd aan marketing/communicatie
 • 3-5 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke functie
 • Google Ads/Bing certificering is een pré
 • Je bent commercieel ingesteld en weet wat nodig is om de producten op de AlkaVitae® sites aan te bieden en onze klanten te laten kopen (conversiegericht)
 • Meer dan gemiddelde interesse in gezondheid en voedingssupplementen
 • Representatief voorkomen en communicatief vaardig in de Nederlandse en Engelse taal
 • Gevoel voor humor
 • Teamspeler, resultaatgericht en professionele inzet
 • Proactiviteit en een zelfstandige werkhouding
 • Basiskennis HTML is een pré
 • 36-40 uur per week

AlkaVitae biedt jou:

Een uitdagende functie, een prettige en informele werksfeer, gekenmerkt door teamspirit en grote zelfstandigheid bij het uitvoeren van je werk. Een goede honorering voor prestatie vindt AlkaVitae® vanzelfsprekend.

We halen graag het beste in je naar boven en stimuleren je kennis en groei!
Ben jij de topper die we zoeken? Reageer dan direct!

Sollicitaties kunnen samen met CV, foto en Portfolio verstuurd worden per e-mail: vacatures@alkavitae.com  ; t.a.v. Dhr. W. Wijnstra

Wie zijn wij?

Wij geven om goede gezondheid
Het staat onomstreden vast dat de zuur-base balans van ons lichaam van essentieel belang is voor de handhaving van onze gezondheid. Door onze Westerse levenswijze, toenemende gemiddelde leeftijd en medicijngebruik slaat bij vele mensen deze zuur-base balans door naar de zure kant. Het gevolg is een steeds meer toenemende verzuring van het lichaam met een scala aan chronische stofwisselings-ziektes en gerelateerde klachten. Wij vinden gezondheid en preventieve gezondheidszorg belangrijk, zodat mensen tot op hoge leeftijd vitaal en energiek blijven. Daarom ontwikkelen wij producten die bijdragen aan de gezondheid.

Zelfherstellend vermogen, vermindering van klachten
Met de Alka® producten kan het zuur-base evenwicht op natuurlijke wijze worden hersteld. Hierdoor neemt het zelfherstellende vermogen van het lichaam weer toe, waardoor veel klachten kunnen verminderen en zelfs verdwijnen!
Alka® kent reeds vele gebruikers die na een paar weken gebruik van de producten hun gezondheid enorm hebben zien toenemen. Deze positieve resultaten worden verspreid via mond-op-mond, social media en tevens in toenemende mate teruggekoppeld via diverse gezondheidsfora. Op deze wijze zien wij dagelijks een aanwas van nieuwe klanten.

Toegewijd team van coaches
Naast de verkoop en distributie van onze unieke productlijn vinden wij het van essentieel belang om onze klanten continu te blijven ondersteunen in het proces tot verbetering van hun gezondheid. Een toegewijd team van Alka® Coaches wordt beschikbaar gesteld voor intensieve begeleiding en coaching van onze klanten.

Ons aanbod
AlkaVitae® is een dynamisch, zelfstandig en internationaal opererende organisatie met een unieke en gepatenteerde productlijn van voedingssupplementen en lichaamsverzorgende producten, die een revolutionaire nieuwe wijze van gezondheidsverbetering brengen. Vanuit deze locatie vinden alle verkoop, marketing en distributieactiviteiten naar de verschillende landen in Europa plaats.

Doelgroepen:
AlkaVitae® richt zicht direct en indirect op de consument en heeft haar afzetmarkt in drie doelgroepen onderverdeeld:

 • Mensen met gezondheidsklachten als gevolg van verzuring
 • Mensen die gezond zijn, maar de risico’s van verzuring onderkennen en op langere termijn ook gezond willen blijven.
 • (Top) Sporters

Ben jij de topper die we zoeken? Reageer dan direct!
Sollicitaties kunnen samen met CV, foto en Portfolio verstuurd worden per e-mail: vacatures@alkavitae.com  ; t.a.v. Dhr. W. Wijnstra

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!