Onderzoek: “Werkend Nederland verre van fleurig”

AFBEELDING

Hoewel de lente menig energiepeil omhoog zou krikken, blijkt uit onderzoek van Energyfinder en onderzoeksbureau Intergron, dat dit in de praktijk niet zo is.

In het onderzoek werden 4.400 werknemers uit verschillende branches ondervraagd. Zij kregen vragen die te plaatsen zijn in de volgende categorieën: een fysiek component, een emotioneel component, een mentaal component en een sociaal component. Vragen als ‘waar haalt u uw energie vandaan?’ en ‘wat is uw toekomstverwachting voor de organisatie waarin u opereert’ kwamen aan bod.

Onderzoeksresultaten wijzen uit dat het energiepeil van werkend Nederland bijzonder laag is. Hoewel de lente is aangebroken en er gunstige berichten over een oplevende economie naar buiten zijn gebracht, is de stemming onder personeel negatiever dan ooit. De minst energieke branche is de Retail.

Onder werkend Nederland gaat maar 20% met energie naar het werk. Hoog tijd voor een energieboost. Start de dag met Alka® Greens. Deze zit vol met vitaminen en mineralen waar men meer energie van krijgt.

Lees meer over Alka® Greens >>