Namaste,

Mijn naam is Sylvie Brown, 42 lentes jong en ik baat al meer dan 6 jaar mijn gezondheidspraktijk uit in het wondermooie en rustgevende, groene Schoten. 

Mijn missie

Met behulp van mijn vakkundig advies zelfbewuste vrouwen aan te leren lichaam en geest weer in evenwicht te brengen en zo geheel ontspannen en met nieuwe inzichten terug naar huis te gaan.  Met een gezonde geest in een gezond lichaam zorgen we samen voor een gezondere maatschappij.  Mijn motto is dan ook "Lets make healthcare healthier, prevention is the key!"

Mijn visie 

Door het aanbieden van  tal  van therapeutische massages, pijnbeheersing via infraroodtherapie,  aanleren van relaxatietechnieken en individuele  coaching reik ik je de best mogelijke vorm van ontspanning aan, geef ik je nieuwe vaardigheden en inzichten mee, die uiteindelijk leiden naar een algehele gezondere levensstijl. Alle adviezen worden gegeven ter preventie van ziekten op een natuurlijke manier, er worden dus geen diagnoses gesteld of ziektes behandeld.

Alkavitae gebruik ik nu al meer dan een jaar, eerst gewoon voor mezelf, na een paar maanden ben ik het beginnen integreren in de praktijk.

Hoe pas ik dat nu concreet toe?

Welnu, na afloop van elke behandeling krijgt iedere klant een glas water aangeboden verrijkt met een 3tal Alka druppels of een kopje Alka thee. Dit om de tijdelijk vrijgekomen afvalstoffen zo snel mogelijk uit het lichaam te krijgen. In de Heilbadarrangementen wordt het Alka badzout gebruikt in de ontzurende baden en krijgen de klanten als afsluit een Alka green smoothie aangeboden om de nodige vitaminen en mineralen weer terug aan te vullen.

Productinformatie en een woordje uitleg krijg je van mij ook altijd mee. 

Als kers op de taart is er ook altijd voor bezinning door het trekken van een dagkaart.