21 dagen knallen, laat die voornemens niet vallen

Een basisch leven na de 21-daagse Alka® kuur, zo doet u dat.

Het is dag 20 van uw 21-daagse Alka® kuur. U bent net gewend aan uw productenschema, en u begint verschil te merken. Het feit dat na morgen de kuur eindigt, maakt u zenuwachtig. Hoe kunt u het ontzuren voortzetten? Om u hierbij te helpen, hebben wij onderstaande tips op een rijtje gezet.

De Alka® 21-daagse kuur, werkt zo ook op de lange duur
U heeft nog producten over van uw 21-daagse kuur. Het zou zonde zijn om deze weg te gooien, vindt u niet? We starten daarom met het vermelden dat alle Alka® producten uit de kuur gewoon opgemaakt kunnen worden. U past hiervoor uw dosis aan naar een ‘normale dosering’. Tijdens de Alka® kuur heeft u een intensief ontzuringstraject ingezet. We nemen een stapje terug. Voor de Alka® producten die in de kuur zitten geldt:

 Product

 Normale dosering

 Alka® Thee  Dagelijks 3 koppen thee
 Alka® Druppels  Dagelijks 5 glazen water met daarin 3 druppels
Alka® Tabs Original  Drie keer per dag 1 tablet
Alka® Greens  Bij het ontbijt één Alka® Greens stick gemengd met een glas water
Alka® Bad  Twee keer per week een ligbad of twee keer per week een hand- of voetbad

 

 

 

 

Welk product is uw favoriet?
Nadat u de producten uit uw kuur heeft opgemaakt, beslist u welk(e) Alka® product(en) het beste bij u past/passen. Bent u bijvoorbeeld een moeilijke waterdrinker? Dan vallen de Alka® Druppels af. Neemt u graag een ontspannend bad? Dan is Alka® Bad interessant. U kunt bij uw beslissing ook andere Alka® producten in overweging nemen. Twijfelt u? Onze Alka® coaches denken graag met u mee.

Nadat u uw favoriete Alka® product(en) heeft uitgekozen, zet u het ontzuren door in de aanbevolen dosering (zie bijsluiters). Dit is met name voor chronische verzuring erg belangrijk. Een tijd niet ontzuren betekent namelijk weer opnieuw moeten beginnen.

A way of life
Naast het gebruik van ontzurende producten is het een goed idee uw levensstijl kritisch te bekijken. Nee, u hoeft niet direct dat malse biefstukje in de prullenbak te gooien. Wel kunt u meer rekening houden met een gezonde way of life. Dit doet u door onder andere veel basisch water te drinken en veel groentes te eten. Een wijntje of een verkoelend biertje mag, maar probeer ook eens iets anders. Maak bijvoorbeeld een verfrissende Alka® IJsthee. Blijf daarnaast lief voor uw lijf door goed te bewegen. Hiermee komen afvalstoffen los, en dit is goed voor uw conditie. Neem na het bewegen een heerlijk bad om uw spieren goed te laten herstellen.

Bent u nog niet overtuigd van uw kunnen na bovenstaande tips? Onze Alka® coaches zitten iedere werkdag voor u klaar om u een vrijblijvend advies te geven. Zet hem op!