Alka® Coach Belinda informeert

Over basische huidverzorging

 

Basische crème te gebruiken bij een probleemhuid?

belinda informeert

De basische crème van Alka® is inzetbaar bij alle huidtypen. Of u nu een droge huid heeft of een wat vettere huid. De crème is zelfs in te zetten bij een probleemhuid. Onze huid is vaak te zuur waardoor allerlei huidklachten kunnen ontstaan. Door een basische crème te gebruiken normaliseert u de zuurgraad waardoor problemen afnemen en uw huidkwaliteit toeneemt.

Kokosolie, sheaboter, amandelolie, jojoba-olie, co-enzym Q10 en vitamine E verzorgen uw huid optimaal.

Met een basische pH-waarde van 8.2 ondersteunt Alka® Crème de gezonde zuurgraad van de huid door het neutraliseren van zure afvalstoffen. Door het gebruik van Alka®  Crème kan de huid weer ademen. Met Alka® Crème creëert u het gezonde zuur-base evenwicht voor uw huid.

Waarom een basische scrub gebruiken?

Alka® Scrub is een unieke basische zout/olie scrubformule voor het gehele lichaam. Het scrubzout dat bestaat uit fijne korrels van ongeraffineerd Himalayazout en natriumbicarbonaat neutraliseert overtollige zure afvalstoffen, verwijdert dode huidcellen en mineraliseert de huid. De basische pH-waarde van 7.6 ondersteunt de gezonde zuurgraad van de huid.

Vanwege saffloerolie, amandelolie, arganolie, jojoba-olie en zonnebloemolie wordt uw huid optimaal gevoed. Kortom een weldaad voor uw huid!

Alka® Bad gebruiken? Hoe in te zetten zonder ligbad?

Het Alka® Bad bestaat o.a. uit Himalayazout waardoor dit badzout 84 mineralen en sporenelementen bevat. Daarnaast bevat dit badzout bicarbonaat, magnesium en diverse edelstenen in poedervorm. Echt een aanrader voor een zachte, gevoede en stralende huid. U kunt ook het Alka® Bad gebruiken zonder ligbad. U zou een voetbad kunnen maken, heerlijk na een lange wandeling of bij vermoeide voeten/benen. Een handbad kan ook verlichtend werken. Uw handen worden heerlijk zacht. Een kompres bij huidproblemen is tevens aan te bevelen.

Hoe merk je dat de zuurgraad van de huid verbeterd?

Wanneer de zuurgraad van de huid optimaal is voel je dat. De structuur verbetert. De huid wordt (weer) zacht en gaat stralen.

Wilt u weten wat een basische lichaamsverzorging voor u kan betekenen neem dan contact op met onze klantenservice voor persoonlijk advies.

*actie geldig voor Alka® bad, Alka® crème 200ml, en Alka® scrub - en t/m 18-9-2017