Alka kennismiddag ‘Happy hormonen door zuur-base in balans’ op zaterdag 22 april 2017


Op zaterdag 22 april 2017 vindt de bijzondere kennismiddag ‘happy hormonen door zuur-base in balans’ plaats. De Zwitserse arts Paracelsus noemde in het begin van de zestiende eeuw verzuring van het lichaam al ‘de belangrijkste oorzaak van alle ziekten in het Westen’. Verzuring heeft vergaande gevolgen voor de gezondheid en zorgt tevens voor een ontregelde hormoon-balans. Deze ontregeling zorgt voor een breed scala aan gezondheids problemen. Gedurende de kennismiddag krijgt u een beter inzicht in de verbanden tussen lichaamsverzuring, hormonale ontregeling(en) en de samenhang met tal van (chronische) ziekten.

U bent van harte welkom om deze middag bij te wonen. U bent welkom vanaf 13.30 uur bij Gezondheidscentrum Santé Magic, Vaartstraat 78 in Leuven. De middag start om 14.00 uur en duurt tot uiterlijk 16.00 uur. Voor iedere deelnemer is er verder een leuke attentie.

Het aantal plaatsen voor de kennismiddag is beperkt, dus als u verzekerd wilt zijn van een plaatsje dan gelieve niet te lang te wachten.

 

Datum:  zaterdag 22 april 2017 van 13:30 - 16:00 uur

Kosten: gratis

 

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u contact opnemen met:

Ingrid van Bergen
Coördinator Therapeuten
E-mail:
i.vanbergen@alka.nl
Tel: 06 - 14227894

U bent van harte welkom op deze mooie dag

 

 

Meld u direct aan

Voor welke kennisdag wilt u zich aanmelden? *