Alka® kennisdag zuur-base coach

Vrijdag 23 juni 2017

De Zwitserse arts Paracelsus noemde in het begin van de zestiende eeuw verzuring van het lichaam al ‘de belangrijkste oorzaak van alle ziekten in het Westen’. Verzuring heeft vergaande gevolgen voor de gezondheid en zorgt voor een ontregelde hormoon-balans. Tijdens Alka® kennisdag zuur-base coach krijgt u alle tools en informatie wat betreft lichaamsverzuring aangereikt. Na deze dag kunt u aan de slag als zuur-base coach. U kunt cliënten adviseren en begeleiden in een traject van lichaamsontzuring.

Programma

Ochtend
Het programma van deze kennisdag bestaat uit 2 delen. In het eerste deel gaat gastdocente- en Care for Women specialiste Karin Stronk uitgebreid in op het verband tussen lichaamsverzuring en allerlei (chronische) klachten. Daarnaast spreekt zij over het verband tussen hormonale klachten en lichaamsverzuring. Hiervoor worden praktijkvoorbeelden gegeven. Karin leert u hoe u een persoonlijk behandelplan voor een cliënt kunt schrijven.

Meer informatie over Karin Stronk vindt u op www.careforwomen-karinstronk.nl.


Middag
In de middag gaan Belinda van der Sluis en Ingrid van Bergen in op het voedingsvraagstuk. Belinda is orthomoleculair therapeut en ontzuringsdeskundige. Zij is werkzaam bij Alka als coach. Ingrid is natuurgeneeskundige en Alka® coördinator therapeutennetwerk. Zij weten alles op het gebied van ontzuren, en gaan u informeren over zuur-base voeding.


Praktische informatie
Datum: vrijdag 23 juni 2017
Tijd: ontvangst vanaf 09.30 uur. Alka® kennisdag start om 09.45  uur, en eindigt om 16.30 uur.  
Locatie: restaurant de Buutplek, Stikkerbuilding Arnhem (Meester D.U. Stikkerstraat 10, 6842 CW Arnhem).
Kosten: €49,50 exclusief btw.
Inclusief: koffie, thee, uitgebreide lunch en certificaat Alka® zuur-base coach. Tevens ontvangt u een attentie ter waarde van €29,95.


Wij kijken uit naar uw komst en zien u graag op vrijdag 23 juni aanstaande in het Stikkerbuilding te Arnhem.


Voor deze kennisdag zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Voor aanmeldingen kunt u mailen naar: i.vanbergen@alka.nl of gebruikt u het formulier onderaan de pagina.

Meld u direct aan

Voor welke kennisdag wilt u zich aanmelden? *