Kennisdag in samenwerking met het Care for Women Kennisinstituut

Workshop: happy hormonen door zuur-base in balans
Deel 2: 'Versterk de vrouw'

Op zaterdag 07 oktober 2017 vindt een bijzondere kennisdag plaats. Op deze dag vertellen gastsprekers Henk Fransen en Lizelot de Stigter over happy hormonen, zuur-base in balans en het versterken van de vrouw. Deze kennisdag is een vervolg op de kennisdag van 14 oktober 2016: ‘happy hormonen door zuur-base in balans’.

Beide kennisdagen kunnen los van elkaar worden gevolgd. 

Ochtend: Henk Fransen

In het ochtendprogramma laat Henk Fransen zien hoe u de vrouw op vijf niveaus kunt versterken: 1. Het lichaam, 2. De emoties, 3. Het denken, 4. Relaties en 5. De ziel. Voor elk niveau geeft hij de essentie weer en schetst eenvoudige maatregelen die een groot verschil kunnen maken in de veerkracht van lichaam en geest. Alle gegeven maatregelen zijn pragmatisch en kunnen gemakkelijk vertaald worden naar ieders werkwijze. Er is ruimte voor discussie en uitwisseling.

Henk Fransen is arts sinds 1985 en heeft ruim 25 jaar ervaring in het werken met mensen met kanker. Hij is een expert op het gebied van kanker en het versterken van het zelfgenezend vermogen. Al vele jaren geeft hij lezingen op internationale congressen en verzorgt hij opleidingen voor tal van beroepsverenigingen en opleidingsinstituten. Ook schreef hij een aantal boeken: ‘Bondgenoot', 'Versterk je genezend vermogen op 5 niveaus' en 'Handboek kanker'.  

Meer informatie over Henk Fransen vindt u op: www.henkfransen.nl

Middag: Lizelot de Stigter

Lizelot de Stigter is een (tango-)danseres/docente, en coach/trainer op het gebied van de ziel-lichaamsverbinding. In de middag neemt Lizelot de Stigter u mee in een ervaring van het vrouwelijke en hoe dat te versterken. Het lichaam is daarbij haar ingang tot innerlijke wijsheid en ervaring van elke deelnemer. Zij maakt gebruik van eenvoudige lichaamsoefeningen die ze ontwikkeld heeft op basis van haar tientallen jaren ervaring met de tango en het samenspel tussen mannelijke en vrouwelijke kwaliteiten. We verdiepen het contact met onze eigen kern en daarmee het eenheidsbewustzijn. U wordt u (weer) bewust van uw unieke scheppingskracht, dat wil zeggen dat u een levenshouding kunt ontwikkelen waarin u verantwoordelijkheid neemt en meer regie krijgt over uw leven.

Praktische informatie

Locatie: Mr D.U. Stikkerstraat 10, 6842 CW Arnhem.
Tijd: van 10.00 tot 16.30 uur inclusief koffie, thee en lichte lunch.
Prijs: € 49,50 exclusief btw. 

Het aantal plaatsen voor de kennisdag is beperkt. Als u verzekerd wilt zijn van een plaatsje dan gelieve niet te lang wachten.

 

Datum:  zaterdag 07 oktober 2017

van 10:00 tot 16:30 uur

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u contact opnemen met:

Ingrid van Bergen
Coördinator Therapeuten
E-mail:
i.vanbergen@alka.nl
Tel: 06 - 14227894

U bent van harte welkom op deze mooie dag

 

 

Meld u direct aan

Voor welke kennisdag wilt u zich aanmelden? *